4/A SINIFI MÜZE GEZİSİNDE

06.10.2022 318

06-10-202206-10-202206-10-202206-10-202206-10-202206-10-2022           Okulumuz 4/A sınıfı öğrencileri öğretmenleri Yılmaz DEMİR eşliğinde Kumru İlçesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi bünyesinde bulunan Fosil Bilimi Müzesine bilimsel gezi düzenledi.

Fen Bilimleri Dersi Yer Kabuğu ve Dünya'mızın Hareketleri Ünitesi, Yer Kabuğunun Yapısı konusuna ait ''Fosillerin oluşumunu açıklar'' kazanımı doğrultusunda gerçekleştirilen gezi ile öğrencilerin, oluşumu milyonlarca yıl alan fosilleri görerek, dokunarak kalıcı bir öğrenmenin sağlanması amaçlanmıştır.

4/A sınıfı öğretmeni Yılmaz DEMİR, oldukça keyifli ve verimli bir gezi olduğunu belirterek Başta okul müdürü Yakup GÖK Bey'e öğrencileri okul girişinde güler yüzle karşılayarak okulu gezdiren Müdür Yardımcısı Eşref MANAV Bey'e ve müzede bulunan fosiller ve fosillerin oluşumu hakkında öğrencilere bilgilendirme yapan coğrafya öğretmeni Mustafa SARIKAYA Bey'e teşekkür etti.